The Nursery arranges its days by separating the week into two sessions, both two and a half days long. Pupils will either attend Monday through to Wednesday morning or Wednesday afternoon through to the end of Friday.
Parents are able to request which session they wish their child to attend, although this may not always be possible as spaces are limited. However, we will do everything we can to accommodate your preferences.
Session 1: Monday and Tuesday 9am – 3pm, Wednesday 9am – 12pm
Session 2: Wednesday 12pm – 3pm, Thursday and Friday 9am – 3pm
Session 3: Monday to Friday 9am-3pm
Drop off and collection times:
Drop off 9am, collection 3pm
Children will need to bring a packed lunch for the full days they attend.
|Year||Doors open||Doors Close||Home time|
|Reception||8:40 a.m.||8:45 a.m.||3:10 p.m.|
|KS1||8:45 a.m.||8:50 a.m.||3:15 p.m.|
|KS2||8:50 a.m.||8:55 a.m.||3:20 p.m.|
|Year||Break start||Break ends|
|Reception||No scheduled break time, free-flow|
|Nursery||11:30am-12:15pm (45 Mins)|
|Reception||11:50am-12:35pm (45 Mins)|
|Year 1||12:10pm-12:55pm (45 Mins)|
|Year 2||12:05pm-12:50pm (45 Mins)|
|Year 3||11:40am-12:25pm (45 Mins)|
|Year 4||12:25pm-1:10pm (45 Mins)|
|Year 5||12:05pm-12:50pm (45 Mins)|
|Year 6||12:20pm-1:05pm (45 Mins)|